Showbøck er klare for å levere show fra 29. mai!

Showbøck er klare for å levere show fra 29. mai!

Lover brød og sirkus til folket

Corona-pandemien har satt sine spor. Men Showbøck har ikke lagt på latsiden av den grunn. I oktober flyttet vi inn i lokalene til Brød og Sirkus i Tordenskioldsgate 3, og fikk samtidig ansvaret for å skape liv og røre i lokalene. Så ble vi nødt til å stenge igjen. Men, nå er vi klare for å underholde deg! Fra 29. mai fyrer vi av kanonene og lover deg show til alle døgnets tider.

Dette gleder jeg meg skikkelig til. Nå har vi jobba hardt, organisert en hel del og vi er så klare for å få kulturnæringen opp å nikke igjen. Forteller en entusiastisk Philip Bøckmann.

Brød og Sirkus, Tordenskiold gate 3, Oslo. Foto: Benedicte Storm Bamvik, E24.no

Startskuddet

29 mai er altså dagen det hele starter. Da går startskuddet for underholdning som både får deg til å le, gråte, skrike og hyle. Det hele starter med Elg. Frontvokalisten i Dance With a Stranger har over flere år bygget opp egen solokarriere, og med tiden utviklet seg til å bli en av våre mest populære artister. Hans evne til å formidle tekst og melodi med sin helt særegne vokal, ble sågar omtalt på Hver Gang Vi møtes, som «å lage kunst på TV». ELG vant også tittelen «århundrets stemme» på TV2 i 2018.

Videre følger:

Daniel Eriksen og Stig

Linni

Harry Påtter med Å

Bjørn Berge

Tipsy Ibsen

AVGVSTVS

Star Wårs med Å

Eirik Aas

Trine Rein

Larsiveli

Åges Danseband


Gjett om vi gleder oss! Håper vi sees?

Billetter finner du her: https://bit.ly/3bBfpT9