Dinnershow

Fire profesjonelle knallgode sangere kommer inn under middagen sammen med live musikk fra fullt band. Hele fire ganger i gjennom måltidet løfter vi stemningen nærmere taket for hver gang. Hvert innslag er en forrykende popmedley hvor kjente slagere kommer som perler på en snor. Artistene opptrer dels på scenen, dels mellom bordene – i samspill med gjestene. Og det tar av HVER gang!

Partyband

De som ønsker full fest og dans videre, kan benytte musikerne som partyband resten av kvelden, mot et gunstig tillegg. Dette er et drivende godt partyband som byr på 3 x 45 min fengende ogv ariert popmusikk til dansegulvet.

Syngende Servitører

Ved mindre grupper kan artistene opptre som «syngende servitører». Det innebærer at de jobber sammen med hotellets serveringspersonale – for å skape en illusjon om at det er servitører som plutselig begynner å synge. Et virkningsfullt overraskelsesmoment som slår.

Vestlia resort skal være glade for at taket fortsatt sitter fast!

Jan Madsen
Cutrin

“Dette var en innertier – høy stemning og proffe aktører. Tilbakemelding fra de 250 deltakerne var at dette trøkket og denne stemningen har de aldri opplevd før, dere har mer enn 100% innfridd forventningene! Høyt musikalsk nivå – veldig proffe sangere. Som du skjønner er jeg mer enn fornøyd - dette var bra!

Claes Næsheim

Tannhelsetjenesten i Hedmark

Noen av gjestene syntes det var som å være på en musikal i London!

Heidi Thorkildsen Moe

Höegh Eiendom

Utrolig dyktige og flinke artister som virkelig er verdt pengene!

Elisabeth Breivold

Dette gjør vi

Vi har levert show i private stuer for 20 gjester – opp til store events med 1200 gjester i salen. På et lite arrangement kan vi komme med to sangere og en pianist. For en gruppe på 50-100 pers kan vi stille med f.eks tre artister og to musikere eller singback. På de større eventene kommer vi med fire showartister og fullt band. Vi tilpasser oss plass – og budsjett.

Samtidig som vi leverer underholdning kan vi også fungere som totalleverandør ditt ditt event. Vi leverer heldekkende løsninger på alt fra teknikk og nødvendig utstyr til lokale, servering og mat. Rett og slett alt det er behov for.

Artister

Expand Image

Lasse Vermeli

Expand Image

Philip Bøckmann

Expand Image

Benedicte Søreng

Expand Image

Daniel Stähler

Expand Image

Janne Kjellevold

Expand Image

Ingrid Aspaas

Expand Image

Lene Kokai Flage

Expand Image

Sanna Bjerketvedt

Expand Image

Mari Lerberg Fossum

Expand Image

Kristoffer Grua

Musikere

Expand Image

Dag Anders Sandell

Expand Image

Ole Martin Thorset

Expand Image

Ragnar Hop

Expand Image

Håvard Gressum Antonsen

Booking

Få et uforpliktende tilbud

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nyheter